Gebruik Gmail met een uw eigen e-maildomein (@uwbedrijf.nl), inclusief 30 GB opslagruimte in uw inbox. De spambeveiliging, krachtige zoekfunctie en geintegreerde agenda's van Gmail helpen u meer gedaan te krijgen.

G Suite

Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen. Maak zo veel groepsmailinglijsten als voor uw bedrijf nodig is, zoals verkoop@uwbedrijf.nl. Bovendien ontvangt u een digitale agenda en 30 GB online opslagruimte.

Synchroon op elk apparaat

Gebruik de krachtige iOS- en Android-apps van Google. U kunt zowel op mobiele apparaten als op desktops berichten lezen en conceptberichten opstellen terwijl u offline bent. Deze worden verzonden zodra u weer online bent.

Chat en video

Gebruik Hangouts om rechtstreeks vanuit uw postvak IN met een collega te chatten, het nummer van een klant te bellen of een videovergadering te hosten of bij te wonen.

"Eindelijk hebben we onze e-mail op orde!"

"Ik gebruikte gmail al voor mijn prive, en dankzij de jongens van de Vakcloud kunnen we nu ook voor de zaak gmail gebruiken. Ontvangen e-mails worden bovendien automatisch in de werkbon geplaatst. Fantastisch!"

500x500

Sneller uitbetaald worden?

Demo aanvragen