Laat uw klanten betalen met iDeal

iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van online aankopen en andere rekeningen. Gemiddeld vinden er zelfs meer dan 19 miljoen iDEAL-betalingen per maand plaats. Heeft u veel particuliere klanten? Laat uw facturen dan betalen per iDeal. De Vakcloud maakt het voor elke ZZP'er en groter bedrijf mogelijk!

Snellere betaling

Met de Vakcloud zet u eenvoudig een offerte om in een factuur. Deze factuur zendt u vervolgens met één druk op de knop per e-mail aan uw klant. Uw klant kan dan snel en veilig betalen per iDeal. Zo heeft u uw geld sneller op uw bankrekening staan. Bovendien ontvangt u een notificatie per e-mail wanneer uw rekening is voldaan.

iDEAL aanvragen

Om uw facturen te laten betalen met iDEAL, moet u aan veel strenge regels voldoen. U moet natuurlijk ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, maar ook een website hebben waarop alle contactgevens van uw bedrijf staan vermeld. Wij voeren de aanvraag voor u uit, zodat u zich kunt concentreren op het echte werk.

Deel dit artikel met collega's!

Over de Vakcloud

De Vakcloud is een online stuk gereedschap voor vakmannen. Wij automatiseren uw gehele bedrijf, zodat u meer tijd overhoudt voor het echte werk.

Sneller uitbetaald worden?

Demo aanvragen