Drie redenen om over te stappen op zakelijke gmail

Gmail wordt wereldwijd al door 1 miljard mensen gebruikt, en niet zonder reden: het werkt gebruiksvriendelijk, stabiel en is altijd te bereiken. En, een zakelijke versie is er ook! Met G Suite kunt u gmail gebruiken met uw bedrijfs e-mailadres (bv info@uw-bedrijf.nl) In deze blog geef ik u drie redenen om direct over te stappen op G Suite.

1. Online te bereiken

Het installeren en instellen van Outlook is niet meer nodig. Met G Suite kunt u uw zakelije e-mail eenvoudig via het internet bereiken. Is uw computer gecrashed of gestolen? Dan kunt u op een ander apparaat (laptop/tablet/smartphone) toch uw e-mail bekijken en beantwoorden.

2. Inclusief Word en Excel alternatief

G Suite biedt een eenvoudig online alternatief voor het traditionele Microsoft Office pakket. In uw browser maakt u eenvoudig documenten en spreadsheets, welke automatisch worden opgeslagen. Zo zijn uw gegevens altijd veilig en altijd te bereiken via het internet. U ontvangt bovendien 30 gigabyte opslagruimte per gebruiker.

3. Overal synchroon

Gelezen en beantwoorde e-mails lopen synchroon op al uw apparaten. Het maakt niet meer uit of dat ene belangrijke e-mailtje beantwoordt op uw laptop, tablet of smartphone. U heeft overal toegang tot uw belangrijke gegevens: op kantoor, thuis of op vakantie in Spanje.

Deel dit artikel met collega's!

Over de Vakcloud

De Vakcloud is een online stuk gereedschap voor vakmannen. Wij automatiseren uw gehele bedrijf, zodat u meer tijd overhoudt voor het echte werk.

Word het tijd om modern te gaan werken?

Bekijk prijzen